2012 Campingvogne er udrystet med Alarm 0

Der er en række af 2012-modellen Touring campingvogne, der kommer med en imponerende vifte af sikkerheds-og sikkerhedsudstyr som standard, tjener du en vifte af forsikringer rabatter, der betyder billigere præmier hvert år.

Have en god sikkerhed og sikkerhedsanordninger monteret på din campingvogn ikke blot giver dig ekstra ro i sindet, men det kan også hjælpe med til virkelig at vælte omkostningerne ved dit årlige campingvogn forsikring. Som sådan ønsker vi at fremhæve den nye 2012 model, campingvogne, der har den bedste sikkerheds-og sikkerhedsudstyr monteret som standard, for at hjælpe dig med at få billigere campingvogn forsikring.

Alle de nedenfor kun henviser til “som standard sikkerhed.

Nedenstående er en godkendt tracking-enhed (25% Caravan Guard forsikring rabat), alarm-system (5% rabat), aksel hjulblokering (10% rabat), og elektronisk anti snaking enhed (5% rabat).

 • Auto-Sleeper (AS) Kensington
 • Auto-Sleeper (AS) Mayfair
 • Auto-Sleeper (AS) Grosvenor
 • Auto-Sleeper (AS) Westminster
 • Bailey Unicorn
 • Buccaneer Caravel
 • Buccaneer Clipper
 • Buccaneer Corsair
 • Buccaneer Schooner
 • Coachman Laser
 • Lunar Delta
 • Lunar Clubman
 • Ærede nævner:

Den Vanmaster Anledning 640 har et godkendt tracking-enhed, tyverialarm, og elektronisk anti snaking enhed, men ingen aksel hjulblokering.

Nedenstående er en alarm system (5% rabat), aksel hjulblokering (10% rabat), og elektronisk anti snaking enhed (5% rabat):

 • Coachman VIP
 • Elddis Crusader
 • Ærede nævner:

Den Bailey Pegasus campingvogne har en aksel hjulblokering og elektronisk anti snaking enhed, men ingen alarm.

Det fulde sortiment af Stealth campingvogne har en monteret alarm og en modtager til en AL-KO Secure aksel hjulblokering, men kun Intrepid T58 leverer lås som standard.

Nedenstående er en alarm system (5% rabat), og elektronisk anti snaking enhed (5% rabat):

Bessacarr Cameo
Coachman Pastiche
Elddis Diamond Jubilee
Sterling Eccles
Sterling Elite
Vanmaster Accolade
Vanmaster Bifald
Vanmaster Darwin

Er du køber en brugt campingvogn

Hvis du skal købe en brugt Tourer, så spørg forhandleren eller sælgeren om sikkerhedsfunktioner, at campingvognen kommer med. For mange år campingvogn producenter har været montering af alarmsystemer. Siden 2006 har en lang liste af producenter, der bruger en AL-KO chassis som f.eks Bailey, Swift, Lunar og Coachman har været montering af AL-KO Secure system eller receiver til, at mange af deres modeller. Tilsvarende toppen af rækken Elddis ‘varevogne, såsom Crusader er leveret med BPW Diamond Aksel hjulblokering.

Ud over det i 2009 og 2010 Swift var montering af Hal Find tracking-enhed til deres øverste ende områder såsom Erobreren. Lunar and Coachman beslutning om at passe Phantom Proaktiv til deres øverste ende modeller i 2012 er en fortsættelse af en strategi, der begyndte på modeller i 2010. Bailey Unicorn har været ultra sikker, da den første lancering i 2010 og den første generation Bailey Pegasus var udstyret med en Tracker Monitor, alarm, AL-KO Secure og AL-KO ATC, så er en forsikring rabat magnet!

Det er også værd at huske på uanset om sikring er et standard passer, kan tidligere ejere har tilføjet enheder for deres egen fred i sindet eller opfylde forsikringspolice sikkerhedskrav.

Så længe enhederne er stadig i drift, de vil sænke din forsikring pris.

En sporings-enhed monteret på en brugt Tourer skal muligvis overføres til dit navn og igen så det er en god ide at ringe til producenten af enheden og betale et mindre gebyr for at få det op at køre igen.

Nemme måder at øge sikkerheden på din campingvogn

Flere og flere campingvogne chassis bliver nu fremstillet med en modtager til en AL-KO Secure aksel hjulblokering. Populære modeller som Swift Challenger og Erobreren, Sterling Eccles eller Elite, Coachman Pastiche eller Amara, Lunar Quaser, Arriva, Stellar og Lexon samt Bailey Olympus og Orion alle kommer med receiveren for AL-KO Secure. Hvis du køber låsemekanisme til sådant udstyr for et par hundrede pounds eller deromkring, vil det give en langt større grad af sikkerhed end en almindelig wheelclamp og pose dig en betydelig forsikring rabat i mange år fremover.

En alarm system er også en omkostningseffektiv måde at beskytte din campingvogn, og reducere din forsikringspræmie, og igen disse kan købes og monteres relativt billigt.