Elektronik

Åndssvagt eller genialt?

Siden efterskoletiden har en pakke cigaretter i lommen været min faste følgesvend, og rygepauserne har både været en pusterum og en stor nydelse for mig. I de seneste år har reglerne imod rygning på offentlige steder imidlertid grebet om sig, og den nydelse der før har været forbundet med at ryge en cigaret, er efterhånden blevet erstattet af irritation over de mange forbud og fordømmende blikke fra forbipasserende, så da jeg første gang hørte om en e cigaret. var jeg naturligvis nødt til at undersøge, hvad det nu var?
En e cigaret er en slags el smøg, der fungerer ved, at man ryger damp tilsat såkaldt e juice med eller uden nikotin. På den måde undgår man den skadelige røg og det samme gør ens omgivelser. E cigaretter med nikotin giver samme virkning som et nikotinplaster eller nikotintyggegummi, men samtidig har man den hyggelige fornemmelse af at ryge med en el smøg mellem fingrene, som plastrene mangler.

Elsmoke.dk har de bedste el smøger i DK

E cigaretter med nikotin?

Dækker e cigaretterne så ens nikotinbehov? Det kan jeg kun svare ja til! Som gammel ryger skulle jeg lige vænne mig lidt til den nye el smøg, men da jeg først var blevet fortrolig med en e cigaret i lommen i stedet for cigaretpakken, har jeg intet kunne udsætte på e cigaretterne. Jeg får både den stemning og nikotin som er grunden til at jeg røg almindelige cigaretter før, men nu slipper jeg for bøvlet med at gå udenfor og altid blivet anklaget for at udsætte min omverden for usund passiv rygning. Jeg kan ryge hvor og hvornår jeg vil med en e cigaret i lommen, og dét er genialt.

Leave a Reply