At købe en gammel bil som er, som ny:-)

Med salget af nye biler tal støt faldende, bør det ikke komme som nogen overraskelse at høre, at bilproducenterne er begyndt at tage en mere indgående se på den brugte bilmarked. Flere og flere mennesker vælger at købe brugte stedet for at bruge alle deres hårdt tjente penge på en helt ny bil, og som sådan mærker som VW har besluttet, at de kunne låne en vis noget i sagen.

Jeg forventer, at dette er grunden til VW har annonceret en ny brugt bil salg ordningen, kaldet Das WeltAuto, som er at blive lanceret på Langfredag​​. Dette tager de bedste bidder af at købe en ny bil – den sikkerhed i at vide bilen ikke har været styrtede ned før, garantien, og de ​​forventede standarder – og gør dem over til den brugte bil del af virksomheden gennem en ordning, der går ud over den traditionelle “godkendt brugte biler” teltet. Bilerne med “World Car” stempel har været indstillet på at VW-normerne, samt at have mindst 12 måneders garanti, en fuld historie check og en 30-dages, 1000-mile “no-brokker udveksling« lover.

Selvfølgelig, mens fordelene er rart (og mens vi forstår, at bilproducenterne er nødt til at tage skridt som dette til at holde hovedet over vandet), kan vi ikke hjælpe, men spørgsmålet priserne på disse biler. Om at købe en brugt bil bliver som at købe en ny, som synes at være målet for denne idé, så hvor meget af en mark up kan vi forvente at se bare for en blåstempling?

Skriv et svar