Behandling der virker

Jeg har længe lidt af flyskræk, og det er ved at gå mig rigtigt meget på, men jeg har ikke vidst hvad jeg har kunnet gøre for at stoppe det. Men nu her hvor jeg snart tager til Kina for at studere i et halvt år, så skal jeg rejse alene afsted, og derfor har jeg været inde på internettet og se, hvad jeg dog kunne gøre for at stoppe det flyskræk jeg lider af. Jeg fandt ud af at for at få det væk, kunne jeg modtage hypnose og på den måde med hypnose var der mulighed for at jeg kunne behandles. Jeg skulle dog først igennem en personlighedstest, der afgjorde på hvilken måde man skulle bruge hypnose på mig. Efter den her personlighedstest skulle jeg så ind til behandling, men det kan jeg ikke huske, kun da jeg var færdig. Da jeg så var færdig fik jeg en meget dejlig følelse i kroppen, og den var meget lettende.

Gode priser

flyskræk overkommer du her, ligesom mig. Jeg har været så glad for jeg tilmeldte mig dette, for det har gjort det muligt at jeg nu kan fortsætte personlig udvikling, nu hvor jeg skal til Kina. Nu tør jeg rejse igen uden problemer, og det er virkelig en meget dejlig følelse, som jeg er så glad for endelig skete for mig. Jeg synes det er uhyre vigtig med personlig udvikling, for uden personlig udvikling, står man jo bare helt stille, og jeg synes det er meget vigtigt at man hele tiden udvikler sig som menneske, så man kan blive en bedre udgave af sig selv. For mig er udvikling og det at rejse livet for mig, som jeg nyder utroligt meget. Denne behandling har været meget gavnlig.