Betal kun for den gold du spiller

Hvis man ikke er så god til at komme på golfbanen regelmæssigt, men stadig nyder at spille, når man kommer afsted. Så kan det være dyrt, at skulle betale for et helt års medlemskab, når man reelt set slet ikke bruger det så meget. Så er det godt, at der findes andre ordninger, som måske kunne være mere passende. I hvert fald hvis man spiller golf i Kolding. Her kan man nemlig spiller pay and play golf, hvor man altså kun betaler for det golf man spiller. Man kan sagtens stadigvæk gå en 18-hullers, når man har lyst til det, og bagefter betaler man så bare, for hvad man har brugt. En løsning som henvender sig til mange forskellige kunder.

God til forretningsforbindelser

I mange virksomheder, bruger man også det med, at tage ud og lave noget aktivt sammen, når man har forretningsforbindelser på besøg. Det kan være folk som kommer fra andre lande, eller andre steder af landet. Men det fysiske kan i hvert fald være med til at skabe en anderledes og mere uformel tone imellem parterne. Og her kunne golf i Kolding være en glimrende aktivitet, man kunne tage ud og bruge nogle timer på. Og i sådan et tilfælde, er det jo smart, at der findes pay and play golf, når man kune skal spille der en gang.

Kom ud på banen allerede i dag

Hvad enten man skal spille golf i Kolding privat eller som , så kan man komme i gang med det samme. Man kan finde links til hjemmeside, hvis man følger linket, som man finder her i artiklen. Her kan man komme direkte videre, og man har også allerede mulighed for at booke en tid hos Kolding golf, hvis man gør det over internettet. Det er både nemt og hurtigt at ordne på den måde, og så kan man allerede være på vej på golfbanen i eftermiddag, hvis altså ellers vejret er til en tur på golfbanen uden for meget regn og vind.