Biler på nettet kommer til at falde i pris

Det er med stor sikkerhed at man idag kan sige at bilerne igen har nået et punkt hvor det er for dyrt at købe bil. Priserne på brugte biler er simpelthen for stor i forhold til hvad man får for sine penge og der kan være mange grunde til at det er sådan, men langt de fleste som handler med biler er enige om at det er fordi at de brugte biler fra 2000 holder prisen rigtig godt, mens brugte biler fra 1999 og ældre virker meget ældre end en bil fra 2000. Derfor kan biler som er købt efter 2000 og et par år frem, holde prisen meget bedre.

Men det vender nu, det kommer til at gå op for folk at bilerne fra 2000 i længere er nye, og når vi går ind i det nye år 2011 vil folk forstå at en bil fra 2000 er en virkelig gammel brugt bil og derfor vil folk stoppe med at købe dem, da de virker for dyre, hvilket vil resultere i at prisen på biler falder da udbuddet er storre end der er købere.

Så hvis du har en bil fra 2000 til ca. 2002 så skal du sælge den nu, for indenfor det næste år vil disse brugte biler falde i pris. Men intet er jo sikkert i denne verden, så lad os nu se hvad der sker.

Men hvis det var mig der skulle ud og invistere i en brugt bil der ca. er 10år gammel, så ville jeg vente ca. 6 måneder eller 1 år.

Skriv et svar