Billige garageporte

Da vi flyttede ind i vores nuværende hus, var der en gammel, faldefærdig carport i indkørslen, og vi har altid vidst, at vi en dag ville bygge en ny. Da vi sidste sommer endelig så ud til at have en god nok økonomi til at investere i en ny garage, valgte vi at gå helt ind i projektet. Vi ville ikke længere nøjes med en vakkelvorn carport, men ville i stedet forkæle os selv med en dobbeltgarage med rulleporte.

At finde et firma, der kunne bygge garagen, var ikke noget problem, da Peters far har et murerfirma, men at finde de rigtige garageporte viste sig at være noget sværere. Jeg har hele tiden ment, at vi skulle have elektriske rulleporte, men Peter mente, at både porte priser og montering af rulleporte var for dyre. Det kunne han jo på sin vis have ret i, men jeg fandt efter en hurtig internetsøgning ud af, at porte priser ikke bare er porte priser.

De helt rigtige porte

De garageporte vi endte med at vælge, var et par hvide, buede porte fra et porte-firma her i byen. De lovede både porte af god kvalitet, samt et par porte der var lette at rengøre og vedligeholde. Det var en vigtig detalje for mig, da jeg godt kan lide at vores hus fremstår rent og pænt udadtil. Firmaet har da også holdt, hvad de lovede, og vores nye garage har helt sikkert været den gode investering, vi håbede på.

Besøg dem her, hvis du også tænker på at investere i nye garageporte. De kommer let og hurtigt med et tilbud, der passer til lige jeres projekt, og har nogle priser, hvor de fleste kan være med.