Nyheder om Køretøjer

Her vil vi forsøge at tage stilling til dagens bil udfordringer

Hvorfor skriver jeg om brugte biler.

Der er ikke mange mennesker som ved noget om brugte biler, jeg vil heller ikke sige at jeg ved meget om brugte biler. Men synes alligevel at folk ude i det danske land skal have den information som jeg har om brugte biler.

Jeg har handlet med brugte biler siden jeg var 18 år og fik min første bil. I dag er jeg 27 og har haft over 70 biler, dvs. at jeg har handlet for sjov og ikke som forhandler. Når man handler for sjov med biler og finder ud af hvilke ting man skal kigge efter kan man faktisk køre gratis rundt, det drejer sig bare om at finde en tilpas billig bil og sælge den til normal pris et par måneder efter. Mange siger at det ikke akn lade sig gøre at køre gratis rundt, men det har mange danskere nu bevist, at det kan lade sig gøre.

Alt er taget ud af mine egne erfaringer og det er helt din egen beslutning om du mener at det er rigtigt eller om du har en anden holdning. Hvis du har en anden holdning, er du velkommen til at lægge en kommentar og komme mit dit bud på situationen.

Med venlig hilsen

Mig

Leave a Reply