Bliv klar til fastelavn

Planlægning af fastelavn

Fastelavn er en fest, hvor man klæder sig ud og slår katten af tønden. Det er ikke kun børn, som fejrer fastelavn. Det er også blevet populært for voksne at fejre fastelavn. Det er en hyggelig tid, hvor man kan have det sjovt med udklædning, slå katten af tønden og bare have en god tid med vennerne. Når man skal planlægge en fastlavnsfest, så er det vigtigt, at man først og fremmest klarlægger forventningerne til festen. På den måde slipper man får stress, og man sikrer sig, at alle nyder festen i fulde drag.

Forbered slå katten af tønden

Hvis man har planer om at slå katten af tønden, skal man finde en tønde, samt fylde den med slik, eller hvad man nu har lyst til, nu hvor det er en fastelavnsfest til voksne. Man må gerne være lidt kreativ. Det er en god ide at finde ud af i god tid, hvor katten af tønden skal slås, så man har styr på location. Man skal også sørge for at købe et bat til når man skal slå katten af tønden.

Glem ikke udklædning

Udklædning og kostumer er nok noget af det sjoveste til en fastelavnsfest. fastelavn er et fedt festtema, derfor må man også gerne være lidt kreative med ens kostumer. Jo mere kreativ man er med kostumer, jo sjovere er det. Man kan købe kostumer til fastelavn hos festtema.dk. Festttema.dk er en hjemmeside, hvor man kan finde masser af spændende og sjovt udklædning og kostumer til forskellige anledninger. Hvis man er på udkig efter kostumer til fastelavn, kan man med fordel kigge forbi webshoppen festtema.dk. Man kan være en pirat, gangster, fange, militær mand/kvinde, sygerplejerske eller hvad end man nu finder på. På hjemmesiden finder man også andet pynt og tilbehør til fastelavn. Man kan blandt andet også købe en tønde der. Med festtema.dk er det nemt og enkelt at planlægge en fastelavnsfest.