Brugt bil priser bevæger sig som aktiekurser 0

Når man skal ud at handle brugt bil, skal man vide at priserne ikke står stille som de gør ved så meget andet. Der er meget få mennesker som ved hvordan bilpriserne bevæger sig, derfor synes jeg at jeg gerne vil informere dig om hvordan disse kurser går.

Der er stor forskel på hvilke biler det drejer sig om og hvor meget de falder og stiger, hvis der er mange biler til salg hele tiden og det er en meget populær bil, så er prisen rimelig fast, men den skifter alligevel, så det er med at holde øje med disse annoncer på de forskellige bilsider.

En bil som f.eks. Rover, som ikke er en populær bil eller en Alfa romero, de stiger og falder meget, det er faktisk helt op til 25% i prisklassen 20.000 til 50.000, du skal derfor holde øje med disse brugte biler.

Når du ved at du snart skal handle ny bil er det en god ide at begynde at kigge efter bilannoncer i et bilmarked allerede 6 måneder før du skal købe, du skal jo selvfølgelig bare være opmærksom på at bilpriserne kan være nede når du starter med at kigge efter brugte biler.

Man har jo selvfølgelig også mulighed for at tjekke det samme med brugte både eller brugte motorcykler, men de bevæger sig dog ikke lige så hurtigt som med brugte biler. Brugte både svinger som regel fra år til år, så det er lidt mere besværligt at holde øje med hvor biler gør det ca. hver 3. måned eller hver halve år.