Nye Elbiler kommer til at slå alle gamle elbiler 0

Grønnere biler bliver mere og mere populær både blandt de drivende offentligheden og fagfolk inden for bilbranchen. Fra at blive latterliggjort på bil shows og i bil magasiner, er grønne biler nu ses som en del af fremtiden for bilindustrien.

Understreger den nye trend er den seneste udmærkelse gives til en nul-emissions bil ved 2011 New York International Auto Show, hvor Nissan LEAF blev navngivet i 2011 World Car of the Year. Bladet er et 100-procent elbil, og er en 5-sæders, 5-dørs hatchback det er en bil produceret med masse-markeret som sit mål. Nissan LEAF har en rækkevidde på over 100 miles i en fuld opladning ifølge Nissan sig selv, og det tager 8 timer at oplade ved hjælp af 220-240V strømforsyning. Understreger den nye trend er den seneste udmærkelse gives til en nul-emissions bil ved 2011 New York International Auto Show, hvor Nissan LEAF blev navngivet i 2011 World Car of the Year.

Bladet er et 100-procent elbil, og er en 5-sæders, 5-dørs hatchback det er en bil produceret med masse-markeret som sit mål. Nissan LEAF har en rækkevidde på over 100 miles på en fuld opladning ifølge Nissan sig selv, og det tager 8 timer at oplade ved hjælp af 220-240V strømforsyning.

Nissan LEAF er i øjeblikket tilgængelig i Japan, USA og nogle europæiske lande, herunder England, men vil blive udgivet i andre globale markeder i 2012. Prisen på det britiske marked er £ 23.990, som omfatter en £ 5.000 regering incitament. Afhængigt af den elektriske tariffen du oplade bilen på det bør være muligt at køre LEAF for så lidt som 2 pence per mile maskering dig en massiv penge at spare som well.The Nissan LEAF er i øjeblikket tilgængelig i Japan, USA og nogle europæiske lande herunder Storbritannien, men vil blive udgivet i andre globale markeder i 2012. Prisen på det britiske marked er £ 23.990, som omfatter en £ 5.000 regering incitament. Afhængigt af den elektriske tariffen du oplade bilen på det bør være muligt at køre LEAF for så lidt som 2 pence per mile maskering dig en massiv penge at spare så godt.

At afprøve dette Nissan kontakte din lokale Nissan-forhandler og se, om de har det til rådighed. Du kan også lyst til at prøve noget andet ud, mens du er der, og hvis du er i markedet for en brugt Nissan, Altrincham er et sted, du bør være i stand til at finde en forhandler.