En gave til dig selv og din krop

Selvforkælelse gør underværker

En stresset og hektisk hverdag kan afbrydes af lækre behandlinger fra greenskin.dk. Her tilbydes der behandlinger til ansigt og krop og hår fjerning/farvning. En handling vil rent fysisk gøre kroppen afslappet og fjerne spændinger, mens psyken vil blive forkælet og blive løsrevet fra tankemylder og andre stressende opgaver. Det er både mænd og kvinder, der kan få behandlinger, og er man gravid eller nybagt mor, skal man ikke fortvivle, for klinikken har en speciel massagebriks, hvor der er plads til mave og bryster.

Produkterne

Under behandlingerne bruges der altid økologiske produkter, således kroppen for den mest naturlige pleje. Inden hver behandling bliver der lavet en hudanalyse, så man som kunde er garanteret en behandling, hvor produkterne er målrettede efter hudtype og behov. Dette vil give et bedre resultat efter endt behandling.

En god behandling i hverdagen

På hjemmesiden finder man mange produkter af mærket karmameju, som er en produktserie uden parabener og andre tilsætningstoffer og som giver måde fysisk og psykisk velvære. Produkterne fra karmameju er tiltænkt at give terapeutisk hudpleje. I skønhedsprodukterne fra karmameju er der brugt æteriske olier og aktive ingredienser i høj kvalitet. Skønhedsprodukterne har en avanceret ydeevne, bl.a. fordi de indeholder forfriskende og berusende aromaer.

Hvorfor hudpleje

Ved at pleje sin hud med naturlige skønhedsprodukter, minimerer man bl.a. risikoen for allergiske reaktioner. Hudpleje holder huden smidig og fugtig og kan deudover beskytte mod mekaniske skader og bakterier. En tør hud sprækker føles ubehagelig og vil sprække hurtigere end en fugtig hud. Hudpleje giver både psykisk og fysisk velvære, og det er en nem måde at forkæle sig selv på i hverdagen.