Fik gode ting i fødselsdagsgave 0

Her sidste gang jeg havde fødselsdag fik jeg en super fed badminton ketsjer. Det var en badminton ketsjer jeg har ønsket mig længe. Jeg fik også en masse fjerbolde med. Fjerbolde var ikke lige noget jeg specifikt havde ønsket mig. Men det er nu altid rart at have, da man bruger virkelig mange fjerbolde på sådan en træning – Køber jeg hos ThorSport.fjerbolde på netet Men nu træner jeg så også meget, så derfor går jeg også op i, at de fjerbolde jeg bruger, skal være hundrede procent i orden og fri for huller eller manglende fjer. Det er også derfor jeg har ønsket mig den badminton ketsjer i så lang tid, fordi den er ret så dyr. Så det har været lidt af en investering for mine forældre. Men min ambitioner inden for badminton er rigtig store, så jeg håber da, at deres investering bliver det hele værd.

Vil gerne være den bedste

Jeg er allerede blevet udtaget til at talenthold for fyn, som mødes en gang om ugen for at træne sammen. Det er mega fedt at træne sammen med andre, der har samme ambitionsniveau som en selv. Men samtidig bliver man også bevidst om, hvor stor konkurrencen egentlig er. Men det er også noget af det, der gør det super fedt, fordi det øger ens niveau og intensitet. Det gælder virkelig om, at få maks ud af hver eneste træning. I næste uge har jeg hørt, at landstræneren kommer ud for at kigge på vores træning. Så der gælder det også om, at tage sig virkelig godt ud. Det kunne bare være så fedt, at blive udtaget til bruttotruppen, eller bare få lov til at træne med nogle af dem, som er de førende inden for dansk badminton. Jeg skal i hvert fald nok sørge for at gøre mit bedste.