Forevig dig selv eller nogen du holder af

Et portrætbillede er altid en dejlig gave, uanset om det er en gave til en selv eller til en man holder af. Nu er der mulighed for at få taget skønne portrætbilleder i odense, som enten kan bruges til at pryde væggen eller måske som et skønt profilfoto til eksempelvis Facebook.

Har man i udsigt at skulle have taget nye portrætbilleder, kan det være en mulighed at kigge på portrætbilleder i odense Hos Blit77 som er en fotograf, der ligger i Odense, tilbydes alt indenfor fotoarbejde. Uanset om det er profilfoto, portrætbilleder, graviditetsbilleder, søskendebiller eller så meget andet. Det er kun kundes fantasi, som sætter grænser.

Det er fotograf Brian Jensen, som står bag Blit77 og portrætbilleder i Odense. Fotografen har over 15 års erfaring indenfor fotos, og det er særligt portrætfotografering, som Blitz77 har en særlig specialisering i. Der er frit valg på alle hylder, når det kommer til lokationen for, hvor billederne skal ‘skydes’. Man kan som kunde enten vælge at få dem taget i atelieret, som ligger på Dalumvej 74 i Odense, eller man kan tage ud i naturen og finde det helt rigtige spot.

Det er imidlertid ikke kun private, som kan gøre brug af kompetencerne hos Blitz77. Hos Blitz77 tilbyder man også erhvervsløsninger, hvor der kan tages billeder til eksempelvis pjecer, messestande, udendørsreklamer, hjemmeside samt meget meget mere. Nøgleordene er, at man som erhvervskunde hos Blitz77 altid får taget super professionelle billeder, som kan bruges i et hav af sammenhænge, der passer til den enkelte virksomheds ønsker og behov.

Udover billeder og fotografier kan man også finde et utal af rammer, som kan indramme et billede og gøre det endnu smukkere. Der er noget for enhver smag og pengepung, så det er bare at gå på udkig og se, hvad der kunne pryde det nye billede.