Forlæng mobilens holdbarhed med cover

Forlæng mobilens holdbarhed med cover

Det er faktisk ikke nogen dyr løsning, til gengæld får man glæde af en flot mobil som holder i længere tid. Der er nemlig tale om almindelig iPhone tilbehør såsom skræmbeskyttelse og cover. Der kan næsten ikke være nogen økonomisk at få skaffet sig skræmbeskyttelse. Man betaler meget lidt for iPhone tilbehør, og så får man en ekstra holdbar skærm. Bonus er at man ikke lige smadrer sin skærm som er dyr at reparere bagefter.

Cover eller taskepung?

Er man typen som har mobilen på sig alle steder, kan man købe en taskepung, hvor der er plads til både mobilen og sine kreditkort. Så undgår man at slæbe rundt på både pung og mobiltelefon på én gang. Coveret er nok det mest brugte form for beskyttelse til iPhonen, da de har en lang levetid og ser pæne ud i lang tid. Det er også coveret som giver den bedste beskyttelse af mobilen, da den både beskytter ramme, og bagsiden.

Man kan nemt finde smarte iPhone tilbehør, covers og taskepunge online. Man er kun et par klik væk fra at have en i hånden, fremfor at skulle gå i butikker for at lede efter den rigtige. På internetshoppen udvælger man blot den model, man har. Så kommer der et sortiment frem med forskellige farver og designs. Hos myphonebase.dk kan man finde billige men originale produkter, så man får lækker kvalitet for pengene.

Bumpere beskytter også godt

Er man ikke lige typen som synes et cover er flot, eller vil man bare gerne kunne nyde det flotte design som mobiltelefonen har og samtidig have den godt beskyttet, kan man i stedet vælge en bumper. En bumper laves i forskelligt materiale, men bruges til at beskytte iPhonens kanter og ramme. Har man været ud for at tabe sin i Phone, er skaden ofte opstået ved at kanterne og rammen ikke har været beskyttet ordentligt. Derfor er bumperen genial, da den beskytter netop disse områder.

Her kan du