Fremtiden flytter ind med solceller

Vigtigheden af at anvende bæredygtig energi

Det er vigtigt at anvende bæredygtig energi så som solceller, så man kan beskytte klimaet på vores planet. Hos KlimaEnergi A/S finder man et bredt udvalg af solceller og solcelleanlæg på Læs mere. Solceller findes i mange forskellige typer og størrelser, og hos KlimaEnergi A/S får man hjælp til at udvælge netop det solcellesystem, som passe til ens elforbrug og behov.

Tilskud til solceller

Det har tidligere været sådan, at man kunne få tilskud når man anskaffede sig solceller på ens hus. Der bliver igen mulighed for at spare penge ved at anskaffe sig solceller. Dette sker fra den 1. febuar til den 31. maj 2016 hvor der er mulighed for, at spare penge på den nye solcellepulje. Dette betyder at man samtidig med, at være miljø bevidst og klima orienteret, også kan spare penge.

Forskellige typer af solcelleanlæg

Der findes flere forskellige typer af solcelleanlæg, og det kan derfor være svært at vælge den rigtige. Hos KlimaEnergi A/S arbejder man grundlæggende med tre typer af solcelleanlæg. De tre typer solcelleanlæg som KlimaEnergi A/S anvender er: Mono-krystalliniske, Poly-krystallinske og Tyndfilm anlæg. Man kan læse mere på http://klimaenergi.dk/informationer-om-klimaenergi-as-solcelleanlaeg/ omkring de forskellige solcelleanlæg omkring de forskellige valgmuligheder indenfor solceller.

Mulighed for at finde kontaktoplysninger og FAQ på deres hjemmeside

Som privat kunde kan det være en svær beslutning, at skifte til solceller. Derfor kan der ofte også en masse spørgsmål som man gerne vil have svar på. På Klimaenergi.dk kan man finde kontaktoplysninger og der er også mulighed for at kigge i deres FAQ, hvor man med stor sandsynlighed vil kunne få besvaret nogle af de spørgsmål som man står med. Man kan også læse omkring nyheder indenfor solceller og derved holde sig opdateret på hvad der sker på markedet for solceller.