Du kan tjene penge på gamle biler til salg 0

Der er masser af billige gamle biler til salg derude, at folk bare har lagt til side for en eller anden grund, og en masse af disse biler kører stadig, og alt hvad de behøver, er en god voks og interiør rent. Hvis du ikke har meget at investere derefter starte ud med den billigste gamle bil, der stadig kører. Gør dit hjemmearbejde, skal du kigge i magasiner, aviser, bil auktioner og sørg for, at der ikke er for mange billige gamle biler til salg præcis som den, du planlægger at få dine hænder på! Hvis der for mange af dem, vil du have en hårdere tid til at sælge til en fortjeneste. Såvel som i det modsatte, skal du ikke gå lige og får at “sjældne” bil, som ingen nogensinde har hørt om!

Det kunne være en billig sjælden finde, men vel at mærke, at du lige er startet, og huske så godt, at når nogen er ude i markedet for en klassisk bil, er det fordi de er på udkig efter et køretøj, der minder dem om barndommen, og at den æra køretøjet, at deres far havde, da personen var bare en knægt! Den gennemsnitlige klassiske køber ikke vil have en bil, som ingen nogensinde har hørt!

Som et eksempel, hvis den bil, du fik er 30 år gammel eller mere, derefter tilsaettes 10 til 15 år, og det er hvor gammel din fleste potentielle købere vil være af alder! Ser du, disse billige gamle biler til salg er ikke kun om at lave et overskud, er det om at sælge en hukommelse og en drøm!

Lad mig give dig mit personlige eksempel på min Volvo 444 og det går med det, jeg lige har nævnt, når det kommer til alderen på køberen.

Da jeg fik det jeg havde til hensigt at gøre det til Drag Racer! Jeg er glad for jeg ikke! Det hele var demonteret i 10.000 stykker, da jeg købte det og er meget stolt af min første billig gammel bil, var jeg fortalte venner om mine køb og hurtigt nok ord fik omkring og en ven af ​​en ven fortalte mig uger senere havde han en ligesom det, men i køreklar tilstand og ønskede at sælge! Jeg sagde meget, lad os lave en deal! Snart nok jeg havde to den samme bare forskellige i farver!

Det gav mig en glimrende mulighed for at få en samlet bil lige ved siden af ​​den, jeg var at genoprette til sammenligning som fungerede godt på de kommende måneder at følge! Jeg tog indlæser et billeder ind og ud af drift 1954 Volvo 444, fordi som du kan forestille dig at have to brugte biler, og kun én, der kører og stadig skulle bruge en smule her og lidt der i at få små stumper og stykker til puslespillet Volvo, Jeg var begyndt at løbe tør for penge og sælger arbejder bilen skulle være en mulighed!

Jeg gav det en grundig rengøring indvendigt og i motorrummet og en god voks job. En dag tog jeg det, da jeg gik shopping, da jeg kom tilbage til parkeringspladsen var der visitkort fast på vinduesvisker, noten sagde: “Ville du være interesseret i at sælge din dejlig bil? Ring venligst ”

Wow tænkte jeg, kunne det være så nemt? Og havde ikke tænkt på en salgspris endnu! På vejen hjem kom jeg forbi med et blad butik og fik et par nyere klassisk bil magasiner om natten læsning!