God rådgivning og vejledning om selskabsdannelse

Hvordan i alverden opretter man et selskab på den helt rigtige måde?

De færreste er eksperter inden for oprettelse af virksomheder eller andre former for selskaber. Men på Danselskab.dk kan man få lige præcis den rådgivning og vejledning som man står og mangler hvis man skal til at lave sit første selskab eller virksomhed.
For eksempel er det vigtigt at have orden på alle de vigtige papirer og bestemmelser der er på de forskellige områder og i de forskellige brancher. En oprettelse af ApS er ikke så nemt som man tror og det er en stiftelse af lvS heller ikke. Oprettelse af ApS skal man for eksempel gøre hvis man gerne vil åbne en bar eller et værtshus eller noget i den dur. Hvis man skal åbne et værtshus eller en restaurant så er det enormt vigtigt med en alkoholbevilling, for det er tit alkohol og andre alkoholiske varer som udgår den vigtigste omsætningen for rigtige mange resturationer og barer og værtshuse. En alkoholbevilling er dog ikke helt så nem at skaffe, og man skal lave en udførlig ansøgning og alt muligt. Det kan det rette bureau hjælpe med, så det er bare om at kontakte sådan et, så man ikke laver en masse fejl og forlænger processen. Det kan nemlig både være meget dyrt og meget trist for den sjove tid med eget firma.

Man kan virkelig have gavn af at sætte sig ind i præcis hvilken forretningsform eller selskabsform som ens virksomhed i virkeligheden burde være. Hvis man vælger, så skal man til at lave selve oprettelse af ApS for eksempel. Og det lyder måske nemt, men det kræver en stor forståelse af hvilke retningslinjer man så er under. For eksempel noget så kedeligt som skatteindberetning og momsindberetning er forskellig afhængigt af hvilken forretningsform man har. Så man skal helt sikkert kontakte et bureau. Og bagefter en revisor. Det er førstehjælp for alle.