Gør noget ud af dekorere din bolig

Forskellig smag – forskellig stil

Hvad der betragtes som god stil, er meget individuelt. Nogle foretrækker klassisk enkelthed i både form og farver. Andre er til mere farverige indretninger. Man kunne blive ved med at remse op, for listen er lang. Hvad dette emne angår, er sandheden subjektiv. Den flotteste indretning i din egen bolig, er den du selv vælger.

Et hav af muligheder

Inden man fylder sin bolig med boliginteriør og boligtilbehør, er det vigtigt at holde sig for øje, hvilken stil man gerne vil anlægge. For selvom god stil er subjektivt, kan de fleste blive enige om, at der skal være en råd tråd i den, for at den giver mening og ikke bare smelter sammen til ét stort rod. Er man til det simple, skal man overveje, om to farver ikke er nok og så ellers holde sig inden for forskellige nuancer af de to farver. Det kan sagtens være nok til at give boligen liv. De fleste i moderne tid, vælger at gå med farverne hvis og sort. Det er to farver der kan forenes på mange måder, og kontrasten mellem de to farver, skaber en enkelthed, som på én gang er skarp og elegant. Nogle mennesker synes dog, at en sådan farvesammensætning er for kedelig. De går i stedet efter lidt varmere farver og former, når der skal indrettes. Her er det ikke ualmindeligt, at se farver som grøn, rød og blå brugt på én gang, i samme rum. Igen – der er ingen forkerte valg. Kun kreativiteten sætter grænser for, hvordan din indretning skal se ud. boliginteriør – modernmood.dk

Et moderne pift

Uanset hvilken indretningsstil man finder mest tiltrækkende, kan brugskunst være med til at pifte hjemmet op. Brugskunst er relativt moderne, men fås i et hav af forskellige former, udtryk og som ting med meget forskellig funktion. Det kan være alt lige fra et kunstfærdigt formet askebæger, til et par elegante lysestager eller blomstervaser. Vælg selv – mulighederne er mange.