Gør din bil hurtigere 0

Efter jeg havde fået kørekort og købt min første bil, fandt jeg hurtigt ud af, at den ikke kunne hurtigt nok. Jeg ville have sådan en rigtig drengerøvs bil ligesom mine andre venner, så jeg besluttede mig for at lede efter noget turbo online, så jeg kunne gøre min bil hurtigere. 

Hvordan er det lige den virker?

Hvis nogle af jer skulle være i tvivl, så kan man ved at montere en turbolader, hvor gasserne fra udstødningen bliver ledt igennem laderen og på den måde bliver et turbinehjul aktiveret. turbo hjulet bliver drevet af en aksel i kompresserdelen af turboladeren. Dette kompresser hjul forsyner cylindrenes forbrændings rum og der sker en blanding af luft med brændstof. På den måde arbejder bilen hurtigere.

Jeg havde hørt, at det skulle være sådan meget lige til at bestille turbo til biler og montere den. Dog havde jeg også hørt, at der var en enkelt ulempe ved at montore turbo i min bil. Ulempen lå nemlig i, at der kunne opstå en lille forsinkelse, når gasserne bliver ført igennem laderen, som så skulle gøre, at effekten ved at gøre min bil hurtigere alligevel ikke blev øget lige så hurtigt, som jeg havde håbet på. Dog havde jeg også hørt, at dette kun skete i nogle tilfælde, så jeg satsede og bestilte det hjem til min bil.

Nemt og hurtigt at montere

Da jeg modtog turbo til bil, var det lige som jeg havde forestillet mig – rigtig nemt at montore. Lige så vel virkede det heller ikke som om, at der var nogen forsinkelser på min bil og nu er jeg virkelig glad for, at jeg har fået det gjort. Det var super nemt og bestille og den online service var virkelig god. Jeg kunne nemlig ikke helt finde ud af, hvilken turbolader jeg skulle bruge til min bil, men det var de virkelig så søde og behjælpelige med, så jeg fik den der passede lige præcis til min bil med det bedste formål. Og som sagt var den rigtig nem at montere, så jeg kan klart anbefale jer, at bestille den online og montere selv.

Faktisk har jeg gået og overvejet lidt på det sidste, om jeg måske skulle starte mit eget lille firma, hvor jeg kunne bestille turbo hjem fra internettet og så montere dem på andres biler, som ikke selv ønsker at gøre det.