Guide til at købe RC biler & både 0

Selv som en stor gang RC biler entusiast, med en betydelig viden om hele spektret af RC biler du skal være opmærksom på en masse faktorer, før du nul i og faktisk købe det radiostyrede båd du har sat dit sind på. Først skal du sørge for, at det radiostyrede båd du har til hensigt at købe, kommer med de nødvendige 2-kanals radio system. De fleste af disse systemer er generelt pistolen type, med gashåndtaget, der kontrolleres af pistolen type udløser, og bådens retning styres af hjulet, eller stokken type, hvor den venstre (op / ned) håndtaget styrer hastighed og højre (venstre / højre) greb styrer bådens retning.

Du skal også overveje det område, hvor du planlægger at køre din båd. Afhængig af om det er en lille dam eller en sø, eller endda en mægtig flod, kan du faktisk vælge din radiostyrede bådtype, i overensstemmelse hermed. På dette tidspunkt, kan det være relevant at påpege to slags både â € “der drives af Nitro / benzin, og dem, der kører på el, dvs de er batteridrevne. Hvis du planlægger at køre din båd i en ekspansiv område, ligesom en stor sø, en flod, eller måske endda ved havet, især hvis du bor tæt på havet, kan du overveje en gasdrevne radiostyret båd, men på den anden side, hvis du er mere tilbøjelige til at løbe din båd på mindre vandområder, såsom en lille dam, eller måske endda din egen baggård swimmingpool, ville du være bedre stillet købe en elektrisk drevet radiostyrede båd.

Varigheden, som du gerne vil køre din båd for er lige så vigtigt. Husk, at Nitro / benzin radiostyrede både køre betydeligt længere end deres elektriske kolleger. I tilfælde af den tidligere, selv efter du har kørt tør for brændstof, bør en hurtig refill har din båd op at køre forholdsvis hurtigt, mens elektrisk radiostyret både kører på genopladelige batterier vil have deres batterier lades op, før de kan løbe igen, udføre passende ekstra batterier bør ideelt gøre det trick for dig.

Hastighed (og de dertil knyttede spændingen!) Er også en kritisk faktor mellem valget af en nitro / benzin drevne RC båd og en elektrisk RC båd. Generelt nitro og benzin drevne både en tendens til at være meget hurtigere og køre hurtigere end deres elektriske kolleger. Har sagt, at den tidligere også lave en masse mere støj, så hvis du planlægger at køre din båd i et roligt kvarter område, ville du være bedre stillet kører en elektrisk radiostyret båd.

På dette tidspunkt, kan det være relevant at nævne en tredje slags radiostyrede både â € “sejlbåde, der blot sejler i den retning du manøvrere dem. Mellem dig og båd, er der kun vindkraft, så ville du helt sikkert vil betragte dem som godt, de er ideelle for miljøet, fordi de producerer ingen forurening overhovedet.

Endelig er der også valget af en skrog design passer til dine krav, mens hydroplane og katamaran skrog design passer smult vande, mono skrog eller Deep V skrog passer vanskelige farvande.

I forhold til prisfastsættelse af disse RC både, der kontrolleres generelt nitro drevet radio både sælger normalt for mindre end 0, mens deres benzindrevne kolleger sælge for mere end 000 EUR. Så, som en nybegynder, ville du være bedre stillet gå for en nitro drevet RC båd, hvis dit valg skulle være mellem disse to typer.

Gøre nogle forskning samt overveje, hvor du har planer om drift din båd, så gå videre og få dig den perfekte radiostyrede båd, i dag!