Hjælp til pladsen

Min virksomhed har efterhånden vokset sig så stor, at jeg ikke helt kan overskue at tage vare på alle opgaverne selv. Blandt andet har jeg lidt problemer med at have plads til alle de informationer jeg skal have til de forskellige opgaver. I den forbindelse har jeg været inde og kigge på noget forskellig webhosting inde på nettet. Det var en af mine venner, der foreslog mig at prøve hosting. Selv har jeg aldrig hørt om webhosting før, men da min ven forklarede mig, at det er en form for outsourcing af ens data, synes jeg faktisk at det lød ret spændende. Også fordi outsourcing er det jeg lige kunne bruge, da jeg netop ikke selv har tid til at tage mig af alle de ting mere. Så derfor ville det være smart, hvis jeg ved hjælp af webhosting, kunne få nogle andre til at stå for opbevaringen af alle mine data.

Mindre pres på mig

En anden ting , som er smart ved at få hjælp til hosting er, at der automatisk bliver taget backup af alle ens ting. Så behøver jeg ikke at gå og bekymre mig om, hvad der skal ske, hvis teknologien i virksomheden lige pludselig svigter. Selv har jeg fundet det hosting, som jeg gerne vil benytte mig. Jeg blev hurtigt overbevist om, at athena er stedet, fordi de kunne tilbyde mig lige de ting jeg har brug for. Og så er det endda til rigtig gode priser. Det er nemlig også noget, som jeg ligger rigtig meget vægt på. Jeg kan nemlig ikke lige overskue, hvis det skal være noget, som er forbundet med alt for mange omkostninger. Men med det firma jeg har fundet nu, er jeg sikker på, at det er det rigtige.