Hvornår køber man speedbåde, motorbåde eller sejlbåde

Alle dem som jeg har snakket med gennem tiden, har altid sagt at man skal købe speedbåde eller sejlbåde om vinteren fordi at det er der folk helst gerne vil af med dem. Dette er jeg dog ikke enig i, de gange hvor jeg har handlet motorbåde eller sejlbåde har jeg handlet dem om foråret, det kan for den ikke så rutinerede bådmand godt lyde lidt skørt, da det er der man forventer at sælger kan få hvad han vil have for sine speedbåde eller motorbåde.

Sandheden bag at handle både, er selvfølgelig udbud og efterspørgsel. Sådan er det i alle brancher  og det er det som styrer prisen. Når man får fortalt hvordan det hænger sammen kan ofte godt selv se ideen i det.

Når man vil købe en speedbåd en motorbåd eller speedbåde skal man købe den om foråret og det skal man gøre fordi at der om foråret kommer rigtig mange både til salg, alt for mange i forhold til hvor mange købere der er på markedet, for om foråret er køberne nemlig ikke klar endnu, køberne bliver først klar når vi når juni måned. Og med så mange både til salg om foråret falder priserne. Derfor skal man købe sine både i April  måned, det er den måned hvor der oftest er flest sælgere til få købere, og priserne justere sig hurtigt, fordi folk ikke kan forstå at de ingen henvendelser får på deres motorbåde, speedbåde eller sejlbåde.

Jeg håber at dette kan hjælpe dig med at få købt dig en billig brugt båd. hvis du mangler et sted at købe brugt båd kan du finde den ved at klikke på linkene i teksten.

Skriv et svar