Julegaven til min bror

Det er aldrig nemt at finde julegaver til min bror. Min bror er meget kræsen når det angår tøj og han har ellers alt hvad han har brug for. I december måned sendte han mig sin ønskeliste. På ønskelisten stod blandt andet fiskekroge, fiskeline, en bog og lidt andet. Jeg vidste, at min far gerne ville give ham fiskeudstyret og jeg var også ret sikker på, at mine bedsteforældre gerne ville give ham bogen. Jeg ringede til ham, for at høre ham om han ikke kunne finde på nogle bedre ønsker. Han fortalte mig, at han måske også ønskede sig en ny taske og en møntpung.

Drengetasker

Jeg gik ind på nettet, for at se hvad der var af udvalg i drenge tasker. Jeg kikkede kort på hjemmesiden Madamchic, hvor de havde en masse tasker. Jeg fortsatte videre for at se, hvad jeg kunne finde på andre hjemmesider. Jeg kom ind på en hjemmeside, hvor de havde en masse fjällräven tasker i forskellige farver. Jeg fandt en lyseblå fjällräven som jeg var sikker på, at min bror ville blive glad for. Jeg bestilte fjällräven tasken hjem. På hjemmesiden havde de også en masse møntpunge. Jeg vidste at min bror havde brug for en ny pung. Han har haft hans lige så længe jeg husker og den har mange huller og er virkelig slidt. Jeg bestilte derfor også en af de mange flotte møntpunge hjem. På hjemmesiden havde de også en sportstaske, som jeg bestilte hjem til min far. Både min far og min bror blev meget glad for deres julegaver fra mig. Det var en dejlig jul og vi var alle meget tilfredse med de julegaver som vi havde fået.