Kom til boligmesse og få unik kundekontakt


Er du og dit firma på udkig efter Boligmesser 2019

Mød tusinder af potentielle kunder

Boligdage.dk er en yderst effektiv måde at give inspiration, opbygge nye relationer og lave salg.
En boligmesse giver nemlig dig som udstiller, en unik mulighed for at møde tusinder af nye kunder – ansigt til ansigt. Publikum på messerne får mulighed for at få inspiration, nyeste trends og enestående tilbud fra både lokale, regionale og landsdækkende virksomheder og udstillere. En boligmesse er det perfekte valg, til at give publikum spændende oplevelser, information og helt unik direkte personlig kontakt med potentielle kunder.

Skab øget kendskab til dit brand og øget salg

Gæster på en boligmesse søger inspiration, gode råd fra eksperter, nyheder og unikke tilbud. Det er et faktum at 69% af de besøgende indgår købsaftale efter messen, og hele 72% køber noget under messen. En boligmesse er en unik måde at få skabt øget kendskab til dit brand, og derved øge salget.

Boligmesse for alle

På Boligdage.dk sættes der ansigt på boligindustrien, og du bliver introduceret for mulige kunder. Den personlige kontakt til kunderne er en unik måde til at øge kendskabet til din virksomhed og øge virksomhedens salg, da du her får mulighed for at informere messegæsterne om dit produkt på præcis den måde du ønsker.


En bolig messe tiltrækker mange mennesker som har planer omkring renovering af deres hus, og tiltrækker både mænd og kvinder. De forventer at finde alt det de har brug for, og mennesker i alle aldre søger efter ny inspiration til deres hjem og gode tilbud. Hvis dit firma kommer med gode tilbud på messen, vil I med garanti blive lagt mærke til, og selv i uger og måneder efter messen, kan i mærke positiv respons på jeres deltagelse.

Kig forbi boligdage.dk.