Lækre ting til børneværelset

Min kæreste og jeg venter os en lille pige her til sommer. Det betyder jo så også, at vi er gået i gang med at sætte børneværelset i stand. Og helt klassisk, skal det jo selvfølgelig indrettes i lyse og lyserøde farver, så det passer til en lille prinsesse. I den forbindelse har vi også været ude og investere i en masse babylegetøj. Og når det kommer til babylegetøj, går jeg bare helt amok. Jeg synes man kan få så eget sødt, og jeg kan slet ikke styre mig selv. Derfor er det også endt med, at vi har købt babylegetøj nok til hele vejen. Så det kommer du altså ikke til at mangle. Men så er der også til, hvis nogle fra vuggestuen kommer på besøg, eller andet. Selvom jeg nok godt ved, at jeg et gået en lille smule over stregen. Min kæreste synes også, at jeg er skør.

Fine ting

Jeg har blandt andet købt en masse trælegetøj. Jeg synes det er lækker kvalitet, og så er det heller ikke fyldt med alle mulige farlige ting, ligesom alt det plasticlegetøj, som man kan få. Selv havde jeg meget trælegetøj som barn, og noget af det, har jeg endnu. Så har vi også købt en legekøkken. Selvom det er måske mere til, når hun bliver en smule ældre. Jeg havde bare selv et legekøkken dengang jeg var lille, og det var uden tvivl mit yndlingslegetøj. Jeg lavede altid mad til mine forældre og mine ældre søskende. Så har vi selvfølgelig også købt nogle mere klassiske ting, såsom dukker og dukkemøbler. Det skal en pige næsten have. Og hvad hun ikke allerede har af babylegetøj, skal hun i hvert fald nok få.