Med min veninde på skønhedsklinik

For fire uger siden var jeg nede på en skønhedsklinik sammen med min gode veninde. Min veninde vil gerne have foretaget en laserbehandling sådan at hun kan få en permanent hårfjerning. Hun har i mange år døjet med mange mørke hår på kroppen og der har gået hende meget på. Hun har snakket med sin mor omkring sit problem med hårvæksten. Hendes mor har anbefalet en skønhedsklinik, hvor hun har fået botox.

Behandlingen gik godt

Jeg tog med min veninde ned på klinikken. Her blev vi budt velkommen af en sød receptionist som henviste os til et venteværelse. Der kom en mand ind, som var iført hvidt tøj. Han præsenterede sig selv som hårfjerningsspecialist. Han spurgte min veninde om, hvad hun ville have foretaget. Hun svarede, jeg vil have mig en permanent hårfjerning
Vi fulgte med ham ind i et konsultationsrum, hvor han ville snakke med os om den laserbehandling som min veninde skulle igennem. Min veninde var med på alt hvad specialisten fortalte hende. Hun var meget overbevist om, at hun ville have permanent hårfjerning foretaget. Han begyndte at tegne på de dele af hendes krop, hvor hun ville have fjernet hår. Hun lagde sig op på en briks og jeg gik ud og satte mig i venterummet igen. Efter halvanden time var hun færdig. Hun kom ud og havde røde plamager i ansigtet fra den laserbehandling som hun havde været igennem. Vi forlod den fine skønhedsklinik. For to uger siden var vi igen nede på klinikken. Specialisten ville se min veninde igen og se om behandlingen havde virket. Det havde den, min veninde var 100% hårfri på de områder, hvor hun havde fået foretaget permanent hårfjerning.