Mig og min kærestes rejse.

Jeg ville lige berette om min kærestes og min tur rundt omkring i verden. Vi var lige blevet gift, det er vel omkring 5 år siden nu. Vi var ny forelsket og klar til at udfordre verden. Vi besluttede os for at rejse rundt i forskellige feriehuse. Da det ikke rigtigt var noget med hoteller. Ingen af os syntes at det var særligt spænende eller kulturelt at bo på hoteller. Jeg mener at det er meget vigtigt at opleve det sted man besøger. Jeg syntes ikke rigtigt at man kan være bekendt over for det land man er i, blot at ligge og se på en pool. Det kan man så mange steder i verden. Så vi startede vores tur med at leje 3 forskelige tilbud. Alle disse tilbud kom fra siden Villapartner.dk. Det første tilbud var en feriebolig mallorca. Det syntes jeg ikke rigtigt så godt om, men min kone syntes at det kunne være spændende at opleve mallorca. Altså sådan rigtigt. Det andet tilbud var på et feriehus frankring. Dette glædet jeg mig personligt meget til, da jeg er en ret stor vin entusiast. Da vi så fik et tilbud på et feriehus toscana, så var jeg solgt og blev enig med mig selv om, at det nok skulle blive en rigtigt god tur.

Bedste tur man kunne forestille sig

Turen startede som sagt ud i en feriebolig mallorca. Her nød vi blot hinandens selskab. Vi var selvfølgelig også til en rigtigt svine fest. Turen gik herefter til et feriehus frankring. Her nød vi en masse dejlig vin. Vi sluttede ferien af med et feriehus toscana. Her nød vi bestemt også en masse dejlig vin. Det gode ved ferieboliger er at man ligger tit tæt på kulturen. Så vi behøvede næsten ikke at køre nogle steder. Så om du er til en feriebolig mallorca, med fest og farver. Eller et feriehus frankring, med fin og god vin. Så syntes vi begge 2 at du helt klart skal vælge feriehuse næste gang du rejser.