Min første fisketur

En af min fars gode venner er lystfisker. Han har sin egen båd og er tit ud og fiske. Da jeg gik i børnehaveklasse tilbød han mig, at jeg kunne komme med ham ud på båden, sådan at jeg kunne se hvordan man fangede fisk. En lørdag morgen kom han og hentede mig, og vi kørte ned til havnen hvor hans båd lå. Peter, som han hed, have en masse fiskeudstyr med. Jeg fik en redningsvest på, og så sejlede vi ud på det åbne hav. Vandet lå meget stille. Peter tog sit fiskeudstyr frem og viste mig forskellige blink og fluer. Jeg var meget optaget af en bøtte med powerbait i. Jeg fik min egen lille fiskestang og Peter puttede powerbait på min krog ham fra Tafri.dk

fiskegrej fås på nettet hos tafri.dk

Min første fangst

Det tog ikke lang tid, så var der bid på min krog. Fisken gjorde meget modstand, så Peter hjalp mig med at få den i land. Det var en lille sild, som jeg havde fanget. Da Peter havde slået fisken ihjel og fået krogen ud af munden, betragtede jeg min fangst. Jeg kunne se rester af powerbait i munden på fisken. Peter rodede rundt i sit fiskegrej og tog et blink ud som han satte fast på sin fiskestang. Vi sad længe ude i båden. Jeg mistede hurtigt koncentrationen og begyndte at fiske efter krabber. Det var meget lettere at fange en krabbe, end det var at få en fisk på krogen. Peter fangede tre fisk. Han fangede to sild og en makrel. Efter tre-fire timer sejlede vi ind igen. Vi tømte båden. Jeg bar Peters fiskegrej over til bilen. Peter slæbte på fiskestængerne og fiskene. Vi satte Peters fiskeudstyr ind i bagagerummet. Vi kørte hjem. Da jeg kom hjem viste jeg stolt min lille fangst til min familie.

Skriv et svar