Min søsters fødselsdag 0

Oktober måned nærmer sig, og min lillesøster skal giftes med en af mine bedste kammerater. Samtidig med dette har min bror også fødselsdag, derfor er det min opgave, at finde det bedste bageri. Hvor man kan bestil kagemand, plus jeg skal finde en bryllupskage københavn. Det er noget af en opgave, jeg har påtaget mig da det er første gang jeg står for sådan noget. Nu har jeg boet op og ned af min søster hele mit liv, og jeg ved hvor krævende hun kan være. Derfor er det rigtig vigtigt, at jeg ikke kludrer med denne kage, den skal bare være perfekt. Det er ikke nogen nem opgave, at finde en bryllupskage københavn, da der er så meget at vælge imellem. Jeg var derfor nød til, at søge på nettet for at finde svar på alle mine spørgsmål omkring kvaliteten osv.

bageriEfter lang tids søgen

Da jeg havde ringet til omkring 20 forskellige steder, der havde det mindste at gøre med bryllupskage københavn fandt jeg endelig et bageri. Til mit store held kunne man også bestil kagemand, så jeg skyndte mig at bestil kagemand til min broders kommende fødselsdag. Der ville gå flere uger, før den store kage til brylluppet ville være færdig. Jeg gik, og ventede spændt på resultatet, og om min søster overhovedet ville kunne lide den. Da jeg endelig fik besked om, at den var færdig skyndte jeg mig hen for at se det færdige resultat. Til min store overraskelse var det den flotteste kage, jeg nogensinde havde set. Samtidig med at jeg fik bryllupskagen, fik jeg også min kage til min brors fødselsdag som ligeledes også var rigtig flot.