Nyt ståltag til huset

Ståltag og decra tag er måske noget du leder efter? Så er du kommet til det rigtige sted! For denne artikel handler nemig om disse to ting, så lyder det som noget for dig kan du med fordel læse med videre om decra tag og ståltag i denne artikel og høre nærmere om tagfirma på fyn. (Så hvis du ikke er fra fyn er denne artikel måske mindre relevant for dig, da firmaet jo er på fyn som nævnt) Men læs med her, det er super spændende!
Tagdækning på Fyn

Tømrerfirmaet Søren Sværkes hjemmeside kan klikkes ind på her Tagfirma på Fyn

Vi håber med denne hjemmeside, at give dig som kunde, en masse brugbar information, så du bliver bedre klædt på til at vælge leverandør. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for rådgivning, tilbud osv.

Tagdækning specialist

Vi er specialister indenfor tagdækning, og har igennem de sidste mange år primært arbejdet med tagarbejde. Hos os kan du forvente at få den højeste kvalitet, men samtidig er vores priser blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Rådgivning

Vi gør meget ud af at rådgive dig som kunde bedst muligt. Dette sikrer, at du har nemmere ved at vælge den løsning, som stemmer bedst overens med dine forventninger, både hvad angår kvalitet, type og pris.
Vi giver altid et uforpligtende tilbud på din opgave, og gode råd og rådgivning er en naturlig del af dette.

Byg Garanti ordning ? en sikkerhed for dig

For at sikre dig som kunde den bedste service og sikkerhed for godt håndværk, er vi medlem af byggegaranti ordningen. Dette er din sikkerhed for veludført arbejde og rådgivning. Du kan læse mere byggegarantiordningen ved at klikke på logoet øverst til højre.

Tagdækning typer

Brug nedenstående links, hvis du vil læse mere om nogle af de tag typer, som vi arbejder mest med:

Tegltag
Ståltag
Metrotile ståltag
Decra tag
Betontag
Bølge Eternit tag