Samme resultat bare hjemmelavet

Normalt tænker man nok, at man går ned i det lokale supermarked, når man bruge en flaske vin. Men sådan behøver det faktisk ikke længere være. For nu har man faktisk muligheden for vinbrygning hjemme ved sig selv. Det er sjovt og så er det da også en lille smule blærret, at kunne servere noget vin for vennerne, som man selv har lavet. Og når man så finder ud af, hvor forholdvist nemt det er, og hvor lidt redskaber det kræver, bliver det en lille smule mere overskueligt. Det eneste man så egentlig skal ændre på, er den romantiske forestiling omkring fremstilling af vin. For det er klart, at laver man vinbrygning derhjemme, bliver det ikke på helt samme måde, som hvis man var i Spanien, Frankrig eller Italien og skulle producere vin. Men det behøver kvaliteten på ingen måde at lide under.

Her er de vigtigste redskaber du skal bruge

Og hvad skal man så bruge til fremstilling af vin. En af de vigtigste redskaber er et vinometer. Et vinometer er det man bruger til at måle vinens syrlighed med. Det er den som viser, hvor stærk alkoholen i vinen er. Og derved også hvor stærk en vin man har lavet, og hvordan den kommer til at smage. Der er forskellige værdier, som syrligheden skal ligge inden for, alt efter hvordan man gerne vil have sin vin til at smage. På Maltbazaren.dk kan man både finde mere omkring vinbrygning, hvad man skal bruge til fremstilling af vin, og så kan man også læse mere omkring erfaringer fra andre, dos and donts, og hvordan man generelt får det bedste resultat.