Spar penge når du rejser fra Tyskland

Spar penge når du rejser fra Tyskland

de økonomiske kvababelser på, er at rejse fra Tyskland. Her er det godt nok at mange får kolde fødder. Man har måske haft en traumatisk oplevelse med en tysk parkeringsvagt i Harzen; eller man har måske stået uforstående overfor en galsindet pølsemand, der bare ikke ville forstå at man ikke ville have karryketchup oven på sin bockwurst. Derfor er den første tanke der indfinder sig når feriepengene går ind, ikke nødvendigvis: – Rejs fra Hamburg. Men den slags forbehold man må have i forhold til sprogbarrierer, og potentielle kulturelle konfliktpunkter er der skam folk der allerede har tænkt på.

Vær med på bølgen – Rejs fra Hamburg!

Bare fordi man eksempelvis har booket en rejse fra Hamburg, er det ikke ensbetydende med at man skal begive sig ud i et interkulturelt eventyr, hvor man kun har sit lettere falmede folkeskoletysk at klamre sig desperat til, som eneste livline i situationer som man frygter kan betyde at man mister en kuffert eller et barn i farten. Med tyskerejser.dk kan du få både de billige rejser og den danske support. Deres danske supportere der vejleder kunderne i deres valg af rejse og hotel, har alle mindst fem års erfaring med vejledning inden for rejsebranchen, og alle har mindst ti afgange fra netop Hamburg lufthavn i bagagen; så de ved hvad det handler om.

Så går man med lyst til afslapning, sol og das, og har man ikke lyst til den del der indeholder alt for meget spaß, så kan tyskerejser anbefales som indførsel til det tyske rejsemarked uden selv at skulle begive sig ud på dybt vand med de tyske gloser. Så frygt ikke – Rejs fra Hamburg!