Sport for folket

Jeg er for noget tid siden startet til badminton. Førhen har jeg spillet volleyball på højt plan, men efter en lang periode med skade, og mangel på tid på andre fronter. Er jeg blevet enig med mig selv om, at jeg bliver nødt til at stoppe. Men det har så gjort, at jeg har skulle finde mig en ny sportsgren, som jeg kan holde til at spille. Og her har jeg så fundet frem til badminton. Men det betyder også, at jeg har været ude og investere i noget nyt sportsudstyr, da man jo skal bruge nogle forskellige ting til at spille. Jeg har blandt andet købt fjerbolde. Man skal nemlig have sine egne fjerbolde med til træning, og derfor skulle jeg jo selvfølgelig have sådan nogle. Og så har jeg fundet ud af, at det er billigst at købe mine fjerbolde på internettet på en speciel hjemmeside. Jeg køber dem hos thorsport.dk altid!.

De bedste af de bedste

Selv har jeg ikke så meget forstand på det. For jeg har jo ikke spillet badminton så længe. Men nede i den klub, hvor jeg spiller, har jeg fået fortalt, at Forza fjerbolde er de bedste. Så derfor er det også Forza fjerbolde, som jeg søger på, når jeg leder efter dem på nettet. Det er heldigvis også dem, som de fleste hjemmesider sælger. Og så har jeg jo fundet ud af, at køber jeg dem, på den hjemmeside, som jeg omtalte tidligere, så kan jeg altid få dem billigt. Overordnet set er jeg rigtig glad for min nye sportsgren, selvom jeg selvfølgelig savner at spille volleyball en gang imellem. Men så tager jeg bare til træning, og så er det glemt igen.