Tun din bil og spar CO2

Tuning af biler, kan være med til at give din bil flere kræfter og ved bil tuning kan din bil derfor køre stærkere, end hvis den ikke var tunet. Du kan også lave en tuning af biler, som gør at du spare op til 20% brændstof. Så får du både flere hestekræfter samt en hurtigere bil, ved bil tuning. Faktisk kan du mindske udledningen af CO2 ved at benytte dig af chip tuning, når du søger efter tuning til biler. 

Sørg for at få en lovlig tuning

Når du leder efter tuning til biler, så skal du finde et værksted, som er specificeret i tuning af biler og sørg så for, at forlange en rulletest efter din bil tuning. På den måde kan du dokumentere, at din bil er blevet lovligt tunet og at tuningen har virket på din bil. Du kan på den måde bevise over for politiet, at din bil tuning har fået de hestekræfter, som du er blevet lovet.

Tjek om din tuning er lovlig

Hvis du er så uheldig, at din tuning til biler allerede er blevet lavet hos et firma, som laver tuning af biler, så kan du finde et værksted, som har et rullefelt og her få afprøvet, om din bil er lovligt tunet. Der findes lige omkring 50 rullefelter placeret rundt omkring hos værksteder, der arbejder med tuning af biler i Danmark. Blot ved at søgning på google, kan du finde dem.

Når du søger efter tuning til biler, så hav i mente, at sådan en rulletest oftest koster 500 kr. og find så det sted, du synes virker mest troværdigt.

Skriv et svar